Wie is Gijs?

Ik ben een man, een ziel die graag verbinding maakt, maar ook verbindingen tot stand brengt tussen anderen.

Zo bezoek ik zelf een aantal keer per jaar retreats om in een groep samen de diepte in te kunnen gaan. Help ik mee met het bouwen/opzetten van communities. Word ik dolblij en gelukkig van reizen, dansen, kristallen en edelstelen, ceremonieel drinken van cacao, het bijwonen en geven van cirkels in allerlei vormen en thema’s.

Verder leef ik voornamelijk veganistisch, creëer ik de lekkerste vegan gerechten en maak ik eigen vegan kazen. Ik houd van knuffelen, het liefst oprechte lange knuffels van minimaal 20 seconden om zo een moment te nemen echt te verbinden met de ander. Verder vind ik het belangrijk mijn innerlijk kind vrij spel te geven waar en wanneer ik dit kan. Het is zo belangrijk om een balans te vinden tussen serieus zijn en de speelsheid die binnenin mij leeft.

Mijn grote liefde in mijn leven is mijn broer Diederik, de verbinding die wij hebben is uniek en ik zal dan ook veel met deze prachtige ziel samenwerken.

over mij ontspan in het nu
over mij ontspan in het nu

Op zoek naar mijzelf

Ik ben een lange tijd op zoek geweest naar mijzelf en de Liefde in mijzelf. Mede door een jaar te reizen door Zuid-Oost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland heb ik ervaren hoe het is om van mijzelf te houden, nieuwe inzichten verworven over mijzelf en kwam ik erachter dat ik weerstand bood tegen het leven door o.a. mijzelf in een slachtofferrol te plaatsen. Zo ben ik ook 3 maanden naar Guatemala gegaan om mijn angsten aan te kijken, ze te doorvoelen en stap voor stap wegen ze minder zwaar of heb ik ze volledig mogen integreren in mijn innerlijk licht.

Het leven zit vol magie!

Het is aan jou om te ontdekken waar deze verborgen liggen en welke passies er binnenin jezelf ontwaakt mogen worden.

Leren ontspannen in het nu

Na meerdere burn-outs, depressies en het verlies van mijn moeder heb ik eindelijk geleerd steeds meer te ontspannen in het nu en ervaar ik meer rust en balans, ben ik bewuster van wat binnenin mezelf speelt en kan ik een betere verbinding met mijn hart aangaan.

Ik hoop dan ook vanuit mijn hart dat ik anderen helpen mag en dat ik, net als tijdens mijn reis, mensen mag ontmoeten en begeleiden om een verbinding aan te gaan en later terug kan kijken/denken met een glimlach aan de ervaring(en) die we samen hebben mogen delen.

Resoneert mijn verhaal met jou, ben jij getriggert of voel je dat ik iets voor jou betekenen mag, dan hoop ik je gauw te ont-moeten.

Bekijk hier mijn aanbod of bezoek de kalender pagina voor een overzicht van de aankomende events.

Hartgroet Gijs

over mij ontspan in het nu