Over mij

Gijs Adams

Hoi, ik ben Gijs en ik ben een lange tijd op zoek naar mijzelf geweest. Mede door een jaar te reizen door Zuid-Oost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland heb ik ervaren hoe het is om van mijzelf te houden, nieuwe inzichten verworven over mijzelf en kwam ik erachter dat ik weerstand bood tegen het leven door o.a. mijzelf in een slachtofferrol te plaatsen.

Leren ontspannen in het nu

In Australië heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een yoga-retreat & educational centre, waar ik veel heb geleerd en nieuwe inzichten heb opgedaan over mijzelf.

Voornamelijk door te aarden, afgesloten te zijn van de buitenwereld, zonder koffie en alcohol, met enkel natuur en liefhebbende mensen om mij heen waar ik vele gesprekken en workshops mee deelde. Hier gaf ik ook mijn eerste workshop en deze was zeer positief bevallen.

Ik ontving bijzondere reacties en eenmaal terug in Nederland heb ik besloten de workshop verder te ontwikkelen en ook hier aan te bieden voor iedereen die meer in verbinding wil komen met zichzelf en met anderen. Voor iedereen die openstaat om mogelijk zelfliefde en meer zelfacceptatie te ervaren.

Na meerdere burn-outs, depressies en het verlies van mijn moeder heb ik eindelijk leren ontspannen in het nu en ervaar ik meer rust en balans, ben ik bewuster van wat binnenin mezelf speelt en kan ik een betere verbinding met mijn hart aangaan.

Ik hoop dan ook vanuit mijn hart dat ik anderen dit leren mag en dat ik, net als tijdens mijn reis, mensen mag ontmoeten en begeleiden om een verbinding aan te gaan en later terug kan kijken/denken met een glimlach aan de ervaring(en) die we samen hebben mogen delen.

Hopelijk tot gauw op één van mijn workshops!

Hartgroet Gijs

over mij ontspan in het nu