WORKSHOPS & CIRCLES

Workshops

Wat fijn dat je de tijd neemt om te zien welke workshops ik geef.
Momenteel bied ik drie verschillende workshops aan die voornamelijk gericht zijn op verbinden en zelfliefde. De workshops bestaan uit een grote diversiteit aan oefeningen waar ook begeleidende affirmaties, visualisaties en mediaties gebruikt worden.

Circles

Op dit moment bied ik één fijne circle aan. Dat is de Cacao Connection Circle. Regelmatig gebruik ik cacao in de ochtend als een ceremonie om mijn dag te beginnen en in te tunen op mijn hart en mijn gevoel. Dit zodat ik een fijne intentie kan zetten voor die dag. Cacao heeft bijzonder veel positieve effecten en bovenal als je dit bewust en met aandacht drinkt. Ik gebruik pure cacao in combinatie met kruiden. Drie soorten pure en biologische cacao worden gemengd voor een optimale beleving.

Waarom voornamelijk deze thema’s?
Dit komt omdat ik merk dat velen van ons hier in Nederland het oprechte contact met zichzelf en anderen uit het oog zijn verloren.

Pas tijdens mijn reis, toen ik echt uit de energie en het dagelijks leven van Nederland was gestapt, ontdekte ik hoe gehaast wij leven en alles maar vol plannen om zo weinig mogelijk te hoeven voelen en zo veel mogelijk te willen doen. Er is niks mis met hard willen werken, echter ik geloof dat het ongezond is voor je om zo weinig in verbinding te staan met het hart en  lichaam.

Dus, hoop ik dat mensen gaan investeren in de relatie met zichzelf, want nu is het tijd om de kracht van echt verbinden te herontdekken en te genieten van de connecties die wij kunnen maken, te genieten van het leven in het hier en nu.

workshop ontspannend verbinden

Workshop: Ontspannend Verbinden

Programma : 4 avonden

cacao connection circle

Cacao Connection Circle

Programma : 3 uur

workshop bewust leven lichaam en geest

Workshop: Bewust leven, lichaam en geest

Programma : 2 avonden  COMING SOON

workshop uit het hoofd in het hart

Workshop: Uit het hoofd in het hart

Programma : 2 avonden

Staat wat jij zoekt hier niet bij, wees gerust! Er zijn nog veel meer mooie workshops en cursussen te vinden bij één van mijn partners.

Neem een kijkje op:

 

Rosa Lise: workshops / dans / yoga / body & mind coaching

Diederik Adams:  Energetische behandelingen / lifestyle coaching / meditatie / workshops